0,00€ Total

Formulari de desistiment

Completi i reenviï aquest formulari únicament si desitja exercir el seu dret de desistiment a:

Rafales & Sole - Llibreria Papereria

c/ Mestre Sunyer 14-18 43870, Amposta, Tarragona.

comandes@rafalesmultiservei.com

977 703 652

• Tan sols es cediran les vostres dades quan per llei estiguem obligats. També podran tenir accés a les vostres dades els proveïdors de serveis que Rafales & Sole - Llibreria Papereria contracti o pugui contractar i que tinguin la condició de responsables de tractament. No fem transferències internacionals de les teves dades.
• Finalitat: la informació que us sol·licitem, s’utilitzarà per atendre les vostres peticions i posar-nos en contacte amb vosaltres a fi i efecte d’ajudar-vos davant qualsevol dubte o consulta referent als nostres productes i/o serveis.
• Legitimació: És necessari obtenir el vostre consentiment, com a interessat, per al tractament de les vostres dades personals, que haurà de manifestar-se expressament amb l'acceptació expressa dels termes continguts en aquest document.
• Drets: Accedir, rectificar, cancel·lar les vostres dades, sol·licitar la intervenció humana en l’elaboració de perfils, la limitació del tractament i la portabilitat de les dades, en els casos i amb l'abast establert per la normativa aplicable en cada moment, a l'adreça de correu electrònic comandes@rafalesmultiservei.com o dirigint-vos directament al responsable indicat anteriorment. Les dades que ens faciliteu per obtenir informació i/o pressupostos es conservaran durant un període d'un any. Si el contracte no es formalitza les cancel·larem.
• Responsable i destinatari: El responsable i destinatari de les dades es RAFALES & SOLE, S.L., (d'ara endavant Rafales & Sole - Llibreria Papereria) CIF B43554872, les dades de contacte del qual són: c/ Mestre Sunyer 14-18, 43870, Amposta, Tarragona, correu electrònic: comandes@rafalesmultiservei.com
• En cas de qualsevol queixa o qüestió podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça següent: Rafales & Sole - Llibreria Papereria, c/ Mestre Sunyer 14-18, 43870, Amposta, Tarragona, mitjançant carta postal o a l'adreça de correu electrònic: comandes@rafalesmultiservei.com